De partners van Capaccs Invest

 • Geef uw klanten het gemak door ze achteraf te laten betalen. Met Capayable loopt u geen extra risico en gaat u merkbaar méér verkopen in uw webshop.

  Door meerdere betaalopties aan te bieden in uw webshop zal het vertrouwen van uw klanten toenemen. Zeker als u ook het klantvriendelijke betalen achteraf van Capayable aanbiedt. Daarbij komt dat webshoppers uitgesteld betalen steeds vaker als een vanzelfsprekende service zien. Zij selecteren webshops op deze prettige betaalmogelijkheid. Daar winkelen ze liever.
  Door in uw webshop slim op klantwensen in te spelen realiseert u een aanzienlijke groei in uw online verkopen. Studies laten een toename van de conversie tot dertig procent zien. Dat is omzet die u niet wilt laten liggen! Met achteraf betalen van Capayable biedt u maximaal gemak aan de kassa van uw webshop. U toont vertrouwen in uw klanten en zij waarderen dat. Zo bouwt u aan een goede relatie.
  Uw risico op wanbetaling is met Capayable minimaal. Tijdens het bestelproces doet Capayable namelijk een check op uw klant. De uitkomst van deze controle bepaalt of uw klant de optie om achteraf te betalen krijgt aangeboden, of juist niet. Bovendien is het innen van het verschuldigde bedrag voor risico van Capayable. Klantvriendelijkheid aan de kassa en uw financiële zekerheid gaan hand in hand.

 • ACCS Incasso en Gerechtsdeurwaarders, u krijgt waar u recht op heeft.

  Zorgeloos ondernemen. ACCS regelt het.

  ACCS bewandelt de juiste paden om uw debiteurenbeleid vlekkeloos te laten verlopen. We hebben alle disciplines in huis die er daarbij toe doen, van incasso-experts en gerechtsdeurwaarders tot schuldbewakers. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Zo incasseren we wereldwijd en kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

  Incassodiensten

  ACCS helpt bij het innen van openstaande facturen. Zorgeloos en vlot.

  Gerechtsdeurwaarders

  ACCS legt een vonnis snel ten uitvoer dankzij de eigen gerechtsdeurwaarders.

  Schuldbewaking

  ACCS bewaakt veranderingen in inkomen en vermogen van debiteuren en gaat direct over tot actie wanneer het nodig is.

  Internationaal

  ACCS is actief over de landsgrenzen en kan daardoor elke vordering, waar ook ter wereld, incasseren.

  Over ACCS

  ACCS is een middelgroot incassobureau, gespecialiseerd in nationale en internationale incasso én met gerechtsdeurwaarders in eigen huis. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven richt ACCS zich op klanten met zakelijke en particuliere schuldenaars. Persoonlijk contact is standaard, transparantie is troef. ACCS is sinds 2007 ook internationaal actief. Ze kan daarbij bogen op een netwerk van betrouwbare en solide partners, die het mogelijk maken om ook in het buitenland te incasseren. Daarnaast heeft ACCS een eigen kantoor in Turkije

 • ACCS International, we go far to get your money

  Internationale incassozaken en internationaal incasseren vormen een aparte tak van sport. Op de eerste plaats moet er rekening worden gehouden met lokale wet- en regelgeving. Een extra uitdaging ontstaat wanneer men in dossiers te maken krijgt met verschillende culturen en een andere betaalmoraal. ACCS International heeft de kennis van de lokale economische situatie en houdt daarbij altijd rekening met de aanwezige verschillen in normen en waarden.

  Naast een eigen vestiging in Istanbul (Turkije) beschikt ACCS International over een wereldwijd dekkend partnernetwerk van geselecteerde incassobureaus, deurwaarders en advocaten. Het partnernetwerk kenmerkt zich door een jarenlange intensieve en effectieve samenwerking waarbij op basis van het no-cure no-pay principe gewerkt wordt. Daarnaast is ACCS International gespecialiseerd in het uitvoeren van creditchecks, verhaalsrapporten en , adresonderzoek en vermogensonderzoek.